O nama

Poduzeće Gabrova d.o.o. organizirano je kao knjigovodstveni servis. S poslovanjem započinje 1993. kada je njen osnivač Nikola Cvitanić nakon odlaska iz Slobodne Dalmacije, gdje je radio na mjestima financijskog direktora i šefa računovodstva, odlučio osnovati vlastito poduzeće.

Sa povećanjem broja komitenata došla je i potreba zapošljavanja radnika. 1999. godine zapošljava se Ina milašinović, a 2001. godine Darko Cvitanić na koje Nikola prenosi svoje dugogodišnje znanje i iskustvo, te oni nastavljaju raditi po njegovim principima knjiženja, i to prvo u pomoćnim tablicama, pa onda u knjigovodstvenim evidencijama, uvijek vodeći se njegovom stalnom uzrečicom da „svaki račun koji nije kontroliran nije točan“.

Navedeni dvojac radi i danas, te uz rad Darko završava i visoku školu, te i dalje stalno odlazi na seminare i predavanja koje organizira „Društvo računovođa i financijskih djelatnika“, kako bi stalno bili u toku sa promjenama i izmjenama vezanim za financije i poreze, te svojim komitentima mogla u svakom trenutku pružiti pouzdane i točne informacije i savjete.

Kroz posljednih nekoliko godina poduzeće stalno ili povremeno zapošljava dodatno dva ili tri radnika. Danas poduzeće zapošljava još jednog visoko-obrazovanog i jednog pomoćnog djelatnika.

Prednost našeg poduzeća u odnosu na konkurenciju je, osim već navedene stručnosti i iskustva, je i u opremljenosti tehnologijom i programskim softwerima koji omogućuju vođenje svih vrsta računovodstva ( za trgovačka društva, obrte i slobodna zanimanja, neprofitne organizacije, proračunske korisnike ) te izradu svih vrsta izvještaja prema zahtjevima naših komitenata.

Također, odlikujemo se sposobnošću prilagođavanja potrebema klijenata glede izrade računa, kalkulacija i drugih potrebnih dokumenata koje u principu komitenti sami izrađuju, te pružanju velikog spektra ostalih usluga koje se odnose na plaćanje, prijevoz, skladištenje dokumenata i sl.

Kontakt

Trebate uslugu ili savjet? Tražite dugoročnu tvrtku koja vam može obavljati usluge knjigovodstva? Javite se na 021/544-793 ili pošaljite upit.